ЛЬВІВ’ЯН ЗАПРОШУЮТЬ НА БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «СВЯТКУЙМО ВОСКРЕСІННЯ РАЗОМ»

03.05.2019
ЛЬВІВ’ЯН ЗАПРОШУЮТЬ НА БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «СВЯТКУЙМО ВОСКРЕСІННЯ РАЗОМ»

ЛЬВІВ’ЯН ЗАПРОШУЮТЬ НА БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «СВЯТКУЙМО ВОСКРЕСІННЯ РАЗОМ»

У неділю, 5 травня, в Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького відбудеться 11-й щорічний благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом». Він пройде у межах відзначення Дня міста. Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори.

У програмі цьогорічного фестивалю запланована Архиєрейська Літургія з перекладом жестовою мовою. А з 14:00 до вечора триватиме концерт за участі українських музикантів. Виступатимуть Соломія Чубай з гуртом «Джалапіта», гурт «Дико Brass», гурт «Popry vse», ХАС та Софія Федина.

«Окрім музичної програми, працюватимуть близько 15-ти різнопланових майданчиків. «Цьогорічною особливістю фестивалю буде Великодній пробі. Не бракуватиме і творчих ноток. Усі охочі зможуть навчитися розписувати пряники, створювати віночки з лози, відкриють для себе писанкарство. Серед спікерів інтелектуального майданчика буде засновник Духовно-психологічної порадні отець Тихон Кульбака, керівник програми «Етика-політика-економіка» в УКУ Юрій Підлісний. Також всі охочі зможуть долучитися до молитви TAIZE. Діятиме дитячий майданчик із забавами та аніматорами. Традиційно будуть гаївки і благодійна лотерея», – розповідають організатори.

Цьогоріч фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом» має 4 благодійні цілі:

  • Підтримка хірургічного відділення Шпиталю Шептицького, яке через брак фінансування та відсутність сучасного обладнання припинило діяльність у 2013 році.
  • Проект «Почуй мене». Пітримка соціального служіння Церкви для нечуючих.
  • Підтримка католицької освіти. Розвиток освітнього «Центру Дзеровича».
  • Хто як не молодь. Підтримка роботи Церкви з молоддю.

Вартість квитків – 40 грн. Придбати їх можна у БО «Фундація Духовного відродження» ЛА УГКЦ (площа святого Юра, 5) або замовити за телефоном 067 67 90 207 (Орися). Усі виручені від продажу кошти будуть використані на соціальне служіння церкви.